Email office@discoverdesign.ro Suna acum! 0721 696 743

Creare magazin online

Creare Magazine Online Constanta

Creare Magazin Online in Constanta pe platformă Prestashop si Woocomerce personalizate la cererea clienților, dar, de asemenea, și optimizate pentru utilizatorii acestora. Atunci când alegeți serviciile noastre de dezvoltare PrestaShop, obțineți cea mai bună valoare pentru afacerea dumneavoastră. Cautăm cele mai bune soluții, care să se incadreze in buget și oferim o gamă largă de servicii de personalizare PrestaShop, dezvoltare plugin-uri și module.

Comunicarea este un punct important, și pe tot parcursul proiectului este comunicarea este garantată, de la început până la final. Echipa noastră este disponibilă 24/7 pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri, pe parcursul procesului de creatie, dar și post-implementare.

Urmăm metode și strategii unice de design și dezvoltare, care ne permit să vă oferim cele mai bune soluții in materie de comerț electronic de pe piața. Luăm cercetarea de piață in calcul ca un factor principal care contribuie la succesul proiectelor și magazinelor online pe care le furnizăm.

Solutia perfecta pentru a vinde online

Soluțiile noastre de dezvoltare PrestaShop cuprind crearea de teme grafice responsive, proiectare și dezvoltare, configurare de bază a magazinului online, integrarea solutiilor de plată, integrare modulelor de livrare și transport, module de front office, traduceri, configurare multi-store și multe altele.

Soluțiile noastre oferă de la simplul magazin online Prestashop Business-to-Client la soluții Marketplace Client-to-Client, cât și servicii pentru alte segmente de afaceri. Dezvoltatorii discoverdesign.ro urmeză cele mai bune practici în proiectarea, dezvoltarea, procese de testare și post-implementare, inclusiv optimizarea SEO a site-ului și ofera solutii pentru cereri complexe.

 
 
 
creare magazin online constanta